Ledsen mamma och son! | En busunges mamma...
rasmusmamma

En busunges mamma…

Annons

Ledsen mamma och son!

Det gör/har gjort så ont i mig nu dom senaste dagarna 🙁 Rasmus har varit som ett monster , eller han har varit JÄTTE arg, verkar nästan frustrerad.. Vet varken ut eller in hur jag ska göra. det ända jag känner för är att ha honom hos mig i famnen hela tiden. Jag blir så otroligt ledsen när han är såhär.. Det måste ju vara något slag av trots, eller fins trots ? 😉

Hoppas verkligen han är på mycket bättre humör imorgon för då vankas det JUL!

Min pappa och familjen kommer för att fira jul här så idag har jag gjort MASSA köttbullar 😛

Rasmus kommer få alla julklappar av mig imorgon då han åker till sin pappa imorgon kväll 🙁 Vi får se hur jag gör…  Vill vara med alla på en gång men det går inte, sen är det visa jag inte vill vara med heller …Jaja dilemma…

Nu sitter jag och väntar på att min syster ska komma igen, hon ska sova här med min underbara systerdotter Nicole <3

 

Nog för nu , hejpa !

Mitt liv, Mitt ALLT!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rasmusmamma

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats